SPA-workshop med aktieanalys på Djurönäset SPA, Stockholm - Djurhamn

12.11.2022

En helg där du har möjlighet att sätta dig in i aktieanalysens fantastiska värld. Vi lär oss de passande fundamentala nyckeltalen för varje bransch, räknar, diskuterar och värderar aktier i grupp och varvar helgen med god mat, skön avkoppling i hotellets SPA-avdelning och massor av välbefinnande.

Vår helg tillsammans börjar lördag förmiddag med ankomst till hotellet och morgonfika, innan vi börjar vår workshop kl.10.

Vi kommer att varva teori med praktisk analys i workshop, lära oss när vilka nyckeltal är lämpliga och hur man utvärderar historiska data - allt som stöd för framtidens placeringar. Ni väljer själva vilket eller vilka bolag ni vill analysera.

Under lördagseftermiddagen finns möjlighet till en skön avslappnande stund i hotellets Skärgårds-SPA med möjlighet till många olika aktiviteter och behandlingar.

Kvällen avslutas med en gemensam middag, där vi säkert får möjlighet att reflektera över dagen, det aktuella börsläget och allt som är spännande att prata om.

På söndagen fortsätter konferensen med workshop och intressanta diskussioner där vi också gemensamt utvärderar bolag. För de morgonpigga finns möjlighet att besöka Skärgårds-SPA från kl.6

Vid 15-tiden knyter vi ihop säcken med våra nya kunskaper och erfarenheter och skiljs åt, förhoppningsvis med en hel del nya vänner och ny inspiration.

Se det preliminära programmet för helgen längre ned.

Djurönäsets Hotell och SPA är ett hotell utöver det vanliga och ligger mitt i Stockholms skärgård. Underbar avkoppling i en vacker och unik omgivning. Sjunk ned i den varma infinitypoolen utomhus med en fantastisk utsikt över skärgården och fundera över dagen.

Hotellets rum är fördelade i åtta olika byggnader med cirka 35 hotellrum i varje. Rummens inredning går i en ljus, nordisk färgskala med färger hämtade från skärgårdsnaturen utanför fönstren. Ljusa träslag som björk, ger tillsammans med detaljer av grå granit i hyllor och sängbord en rogivande känsla.

Varje kväll komponerar kökschefen en trerättersmeny med inspiration ifrån skärgården och de fyra årstiderna. Luncherna på Djurönäset utgörs oftast av en buffé där du väljer mellan tre huvudrätter, kött, fisk eller vegetariskt. Dessutom dagens soppa, nybakat bröd och ett dignande salladsbord med fräscha och nyttiga grönsaksblandningar.

I Skärgårds-SPA finns det tre olika sorters bastu att välja på. Klassisk, ångbastu och ett sanarium som håller en lite lägre temperatur men fortfarande varm och behaglig. Här hittar du även upplevelseduscharna där du kan välja att stå under ett vattenfall med silande vatten på enbart några grader eller duschen med olika kombinationer av dofter, temperatur och ljusskiftningar. Vill du simma några längder så finns en 25-meters pool inomhus och ute på klipporna ligger den varma infinitypoolen där du har milsvid utsikt över skärgården. 37 °C i vattnet, året runt.

I Spa-paviljongen, mitt emot huvudentrén, finner du en egen oas med tillgång till spabehandlingar, relax och yogasal. Boka massage, ansiktsbehandling eller spabehandlingar för en välgörande och avkopplande stund.

Vad ingår i SPA-workshopen?

 • För- och eftermiddagsfika med kaffe, frukt och bakverk lördag
 • Konferenslunch med hembakat bröd, sallad, lättöl/mineralvatten och kaffe lördag och söndag
 • Trerätters middag inkl kaffe lördag kväll (övrig dryck köpes separat)
 • Frukostbuffé söndag morgon
 • Förmiddagsfika med kaffe, frukt och bakverk söndag
 • Workshop under hela helgen med kursmaterial elektroniskt
 • Tillträde till Skärgårds-SPA (ev behandlingar beställes separat) lördag kväll och söndag morgon

Vad kostar det?

 • SPA-workshop enligt ovan med övernattning i enkelrum: 4.455kr per person
 • SPA-workshop enligt ovan med övernattning del i dubbelrum: 4.215kr per person
 • Sista anmälningsdag: 2022-08-31
 • OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
 • Anmälan sker till christina.engelen@gmail.com

Preliminärt program:

Lördag 12 november
08:00 - 10:00 Ankomst och morgonfika
10:00 - 12:00 Pass 1
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 14:30 Pass 2
14:30 - 15:00 Eftermiddagsfika
15:00 - 17:00 Pass 3
17:00 - 19:30 Skärgårs SPA och relax - Egen tid
19:30 Middag

Söndag 13 november
- 09:00 Frukost
09:00 - 10:30 Pass 4
10:30 - 10:45 Förmiddagsfika
10:45 - 12:00 Pass 5
12:00 - 12:00 Lunch
13:00 - 15:00 Pass 6 - Summering - Avslut

Djurönäset ligger mindre än en timme från Stockholms innerstad.

Bilväg - väg 222 förbi Gustavsberg och Strömma, tar ca 43 minuter från Stockholm C.

SL buss nr 433/434 går direkt från Slussen och stannar vid Djurönäset hållplats ca 100 meter från receptionen. Resan tar ca 55 minuter (vissa bussar går endast till Djuröbron, 10 min promenad till Djurönäset, kolla direkt med SL.se).

Jag hoppas att ni ska finna denna helg ett härligt avbrott i vardagen och att vi syns i Stockholms skärgård.

Välkomna!

/Christina