Coaching

Kan jag hjälpa dig att växa?

Jag tycker det är roligt att träffa människor och att lära ut det jag kan. Att se andra människor växa genom ny kunskap och stärkt självförtroende ser jag som är oerhört givande.

Alla har inte möjlighet att komma till ett evenemang eller en kurs i en annan stad. Kanske har man arbetstider som inte passar in i normala kursverksamheter. Orten där man bor ligger kanske långt ifrån de orter där aktiviteter pågår. Ibland föredrar man helt enkelt att prata och diskutera med någon om aktier och investeringar på tu man hand, eller att få lära sig aktiekunskap i små steg utan den stora gruppen.

För dig som känner att du vill kunna prata och diskutera, ha ett personligt bollplank eller lära dig om aktiehandel i enskilda samtal så erbjuder jag coachingtimmar i mån av tid.

Coaching sker i digitala möten, t.ex. med Skype eller andra slags webverktyg. Detta är ett väldigt flexibelt sätt att mötas på eftersom det går att stämma träff oavsett vart man befinner sig, en tid då det passar båda parter, och det är smidigt att dela information med varandra.

Ett coaching-upplägg kan t.ex. vara ett digitalt möte varje månad med stöttning per epost eller hemläxor där emellan. Farten och innehållet bestämmer du. OBS! Coachingen omfattar inga investeringstips eller köp- och säljråd.

Det första mötet är gratis. Där sätter vi ramarna för vad du vill ha ut av våra gemensamma möten, hur jag kan stötta dig, vad du vill att vi ska diskutera eller gå igenom i kommande möten.

Om du är intresserad i detta, hör av dig till mig på christina.engelen@gmail.com.