SPA-workshop med aktieanalys på Varbergs Stadshotell & Asia SPA

01.10.2022

En helg där du har möjlighet att sätta dig in i aktieanalysens fantastiska värld. Vi lär oss de passande fundamentala nyckeltalen för varje bransch, räknar, diskuterar och värderar aktier i grupp och varvar helgen med god mat, skön avkoppling i hotellets SPA-avdelning och massor av välbefinnande.

Vår helg tillsammans börjar lördag förmiddag med ankomst till hotellet och morgonfika, innan vi börjar vår workshop kl.10.

Vi kommer att varva teori med praktisk analys i workshop, lära oss när vilka nyckeltal är lämpliga och hur man utvärderar historiska data - allt som stöd för framtidens placeringar. Ni väljer själva vilket eller vilka bolag ni vill analysera.

Under lördagseftermiddagen finns möjlighet till en skön avslappnande stund i Asia SPA med möjlighet till många olika aktiviteter och behandlingar.

Kvällen avslutas med en gemensam middag, där vi säkert får möjlighet att reflektera över dagen, det aktuella börsläget och allt som är spännande att prata om.

På söndagen fortsätter konferensen med workshop och intressanta diskussioner där vi också gemensamt utvärderar bolag. Vid 15-tiden knyter vi ihop säcken med våra nya kunskaper och erfarenheter och skiljs åt, förhoppningsvis med en hel del nya vänner och ny inspiration.

Se det preliminära programmet för helgen längre ned.

Varbergs Stadshotell är unikt hotell på många sätt. En lång historia, då hotellet grundades 1902, men också med många spännande influenser tack vare ett asiatiskt spa. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär och tusenåriga influenser från österlandet.

Förutom Asia SPA finns även ett gym och möjlighet att spela shuffleboard, pingis, fussball och olika sällskapsspel. På flera ställen i hotellet hittar du även sköna massagefåtöljer där du kan sjunka ner för en stunds avkoppling.

Asia Spa ligger högst upp i hotellet, med en spektakulär utsikt över Varbergs fästning, havet och småstadsidyllen Varberg. Här finns det bästa från Asien och flera österländska filosofier som tillsammans skapar en helt egen värld för välbefinnande och njutning.

På övre plan i nära anslutning till vitalitypoolen kan du vandra vidare till det alldeles nya orangeriet med glasade väggar och tak som ger mycket dagsljus till oss människor och växter. Här kan du koppla av med en bok eller bara njuta av den himmelska utsikten över hav och Varbergs takåsar samtidigt som du njuter av frukt och en kopp té.

Vilorummet Surya är målat i lugna, ljusa och varma jordfärger. Här flödar dagsljuset in och hängstolar och vattensängar ger plats åt den återhämtande vilan med meditation, perfekt för energipåfyllning.

Vad ingår i SPA-workshopen?

 • För- och eftermiddagsfika med kaffe, frukt och bakverk lördag
 • Konferenslunch med hembakat bröd, sallad, lättöl/mineralvatten och kaffe lördag och söndag
 • Trerätters middag inkl kaffe lördag kväll (övrig dryck köpes separat)
 • Frukostbuffé söndag morgon
 • Förmiddagsfika med kaffe, frukt och bakverk söndag
 • Workshop under hela helgen med kursmaterial elektroniskt
 • Tillträde till Asia SPA (ev behandlingar beställes separat)

Vad kostar det?

 • SPA-workshop enligt ovan med övernattning i enkelrum: 4.455kr per person
 • SPA-workshop enligt ovan med övernattning del i dubbelrum: 4.215kr per person
 • Sista anmälningsdag: 2022-07-31
 • OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
 • Anmälan sker till christina.engelen@gmail.com


Preliminärt program:

Lördag 1 oktober
08:00 - 10:00 Ankomst och morgonfika
10:00 - 12:00 Pass 1
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 14:30 Pass 2
14:30 - 15:00 Eftermiddagsfika
15:00 - 17:00 Pass 3
17:00 - 19:30 Asia SPA och relax - Egen tid
19:30 Middag

Söndag 2 oktober
- 09:00 Frukost
09:00 - 10:30 Pass 4
10:30 - 10:45 Förmiddagsfika
10:45 - 12:00 Pass 5
12:00 - 12:00 Lunch
13:00 - 15:00 Pass 6 - Summering - Avslut

Stadshotellet ligger mitt i Varberg, lätt åtkomligt med både bil, buss och tåg. Resecentrum för tåg och buss ligger 10 min promenad ifrån hotellet och kommer man med bil så finns flera parkeringshus i närheten.

Jag hoppas att ni ska finna denna helg ett härligt avbrott i vardagen och att vi syns i Varberg.

Välkomna!

/Christina